Reviews

Laat Jouw Ervaring Spreken!

Neem even de tijd om jouw ervaring met ons te delen. Jouw feedback helpt niet alleen ons, maar ook anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve diensten.

Klik hier om een review achter te laten en laat ons weten hoe we het deden. Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze groei en voortdurende verbetering bij Hulsen Schilderwerken!

Harry van der Heijden

Via Facebook contact gekregen. Snel een offerte na huisbezoek en na een wachttijd van 6 weken de uitvoering. Bij ons was dat de benedenverdieping plafonds, muren en deuren. Zilpha werkt accuraat en zorvuldig en gebruikt kwaliteitsprodukten. Is leuk in de omgang. Wij bevelen hem zeker aan.

Jeroen Claassens

Hele fijne schilder! Netjes optijd, levert zeer goed werk. Komt zijn afspraken na en overlegd alles netjes zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hij heeft in ons huis het houten sier plafond de schouw en de keuken geschilderd en hier zijn wij dik tevreden over. We bellen hem zeker als er meer schilder klussen in huis zijn.

Hans van Dijk

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het schilderwerk. Het hele huis aan de buitenzijde is opnieuw in de verf gezet. Aan de manier van werken kun je zien dat er een vakman bezig is. Daarnaast is het ook nog eens een aardige gast. Zeer aan te bevelen.

Henk Vervoort

Hij werkt heel netjes, overlegt goed over wat hij gaat doen en komt zijn afspraken goed na. Hij denkt mee als er onverwacht problemen opduiken en is flexibel ingesteld.