Onze diensten

Staal en/of IJzeren Voorwerpen Schilderen

Geef metalen objecten een frisse uitstraling. Van hekken tot tuinmeubilair, we voorzien ze van duurzame verflagen die beschermen tegen roest en de elementen. Onze zorgvuldige voorbereiding en expertise in metaalbehandeling zorgen voor een langdurige en esthetisch aantrekkelijke afwerking die de levensduur van deze voorwerpen verlengt.

Buiten en/of Binnen Texen

Geef ruimtes een nieuwe dimensie met texen. Onze expertise in binnen- en buitentexen brengt diepte en karakter in elke kamer en op elk exterieur. Met oog voor detail en een breed scala aan texen kunnen we een unieke sfeer creëren die perfect aansluit bij jouw visie voor de ruimte.

Keukens Schilderen

Laat je keuken stralen als nieuw. Onze schilders geven keukens een make-over met hoogwaardige verf, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook bestand tegen dagelijks gebruik. Met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit creëren we een keukenomgeving die zowel duurzaam als aantrekkelijk is, perfect geschikt voor intensief gebruik.

Houtwerk Binnen/Buiten Schilderen

Breng houten elementen tot leven. Van deuren tot terrassen, wij schilderen en beschermen hout met zorgvuldige behandelingen voor een langdurige en aantrekkelijke afwerking. Onze focus ligt op het behouden van de natuurlijke schoonheid van het hout terwijl we het tegelijkertijd beschermen tegen de invloeden van buitenaf, wat resulteert in een uitnodigende en duurzame uitstraling.

Houtrot Herstellen

Red hout van verval. Onze specialisten herstellen beschadigd hout door houtrot, vervangen aangetaste delen en geven het hout zijn oorspronkelijke glans terug. Met grondigheid en vakmanschap zorgen we ervoor dat de integriteit van het hout behouden blijft, waardoor verdere schade wordt voorkomen en de levensduur van het hout wordt verlengd.

Water/Brand Schade Herstellen

Herstel na ongelukken. We herstellen ruimtes na waterschade of brand, zodat ze weer veilig en bewoonbaar zijn, met aandacht voor zowel herstel als renovatie. Onze zorgvuldige aanpak omvat het herstellen van beschadigde oppervlakken, het elimineren van sporen van schade en het terugbrengen van ruimtes naar hun oorspronkelijke staat, zodat ze weer comfortabel en functioneel zijn.